Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате с Политика за защита на лични данни и използването на бисквитки.

За нас

          Добре дошли в онлайн магазина на фирма Бургос Медикъл ЕООД. Тук ще намерите подробна информация за нас и  гамата от продукти и услуги, които предлагаме. На сайта също така ще намерите полезни съвети, документи, отговори на въпроси и нашите контакти.

 

 

         Фирма Бургос Медикъл ЕООД е основана на 07.04.2014г. в град Бургас. Притежава удостоверение за работа с помощни средства № 322 / 02.06.2014г., към Агенцията за хора с увреждания, като дистрибутор на дребно на медицински изделия.  Работим със заповеди за покупка и ремонт на технически помощни средства от Дирекция "Социално подпомагане", като по този начин предоставяме безплатно необходимите изделия на нуждаещите се.

         
 
 
 
 
 
 
Регистрацията може да можете да проверите тук
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

          Бургос Медикъл ЕООД  е специализирана фирма за стоки предназначени за хора със специални нужди,възрастни хора, инавалиди, болни и хора с увреждания. Апарати за кислородна терапия,кислородни концентратори и бутилки,  aпарати за терапия на сънна апнея, медицинско и болнично оборудване, ортези, оборудване за осигуряване на достъпна среда, санитарни материали, помощни средства и медицински изделия. Инвалидни колички, тоалетни столове и столове за баня, комбинирани столове, антидекубитални дюшеци, патерици, канадки, проходилки, ролатори и други технически помощни средства. Санитарни и хигиенни материали. Болнични легла и принадлежности към тях.

 

          Опитният ни екип се стреми да постигне най-доброто обслужане на клиенти, и бързи доставки. Ние можем адекватно да Ви консултираме относно правилния избор на помощно/рехабилитационно средство, ортеза или друг продукт.  Разполагаме със слухопротезен център и специалист аудиолог.  При нас всеки може да изследва своя слух безплатно. Професионална консултация по използването и поддръжката на слуховите апарати.

 

Целта ни е да Ви предоставим:

  • Максимална удовлетвореност на нашите клиенти
  • По-добро качество на живот, чрез въвеждане на иновации в ежедневието
  • Предлагаме продукти с оптимално съотношение цена-качество.
  • Имаме за партньори водещи производители
  • Да информираме хората с увреждания и техните близки за кои помощни средства може да се получи целева помощ от Агенция “Социално подпомагане“/АСП/

 

Благодарение на изключителната си репутация Бургос Медикъл ЕООД е носител на сертификат "Коректна Фирма"

 

 

Адресите на които можете да ни намерите са тук