Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате с Политика за защита на лични данни и използването на бисквитки.

Доставка

 

Доставката за гр. Бургас, гр. Айтос и гр. Карнобат е базплатна.

 

Доставката до всички други населени места в България на поръчка на стойност над 100 лв. е базплатна.

 

 

При първа поръчка ще се свържем с Вас за потвърждение. Доставката ще бъде извършена от куриер или служител на нашата фирма в удобно за Вас време. Заплащането става с наложен платеж при получаване на пратката. 

Доставките се извършват от лицензирани куриерски фирми

 

"Спиди" в рамките на 1 до 3 работни дни. Цената за доставка до адрес до всички населени места в България на пратки с тегло до 5 кг е ~6 лв + стойноста за наложеният платеж.

Ако желаете доставката, да бъде до офис на "Спиди", моля посочете това в полето за коментар на поръчката. Цената за доставка до офис е е ~ 4.00 лв. в зависимост от теглото на пратката.

За да изчислите сами стойноста на куриерската услуга, използвайте калкулатора на ""Спиди" ТУК.

 

 

 

"Еконт експрес" в рамките на 1 до 3 работни дни. Цената за доставка до адрес до всички населени места в България на пратки с тегло до 5 кг е ~6 лв + стойноста за наложеният платеж.

Ако желаете доставката, да бъде до офис на "Еконт експрес", моля посочете това в полето за коментар на поръчката. Цената за доставка до офис е ~ 4.00 лв. в зависимост от теглото на пратката.

За да изчислите сами стойноста на куриерската услуга, използвайте калкулатора на "Еконт експрес" тук

 

 

 

 

"Рапидо" в рамките на 1 до 3 работни дни. Цената за доставка до адрес до всички населени места в България на пратки с тегло до 5 кг е ~6 лв + стойноста за наложеният платеж.

За да изчислите сами стойноста на куриерската услуга, използвайте калкулатора на "Рапидо" тук

 

 

 


 

Направените заявки се обработват на същия или на следващият работен ден, а заявки направени в събота, неделя или празнични дни се обработват през първият работен ден след това.

Доставките могат да се извършват с куриерски фирми по избор на получателя и за негова сметка. В сайта ни са указани размерите на фабрична опаковка и тегло, по този начин сами можете да  пресметнете стойността на куриерската услуга. За избягване на неточности формата за поръчка е за предпочитане пред заявката по телефон.

 


 

ВАЖНО !!!

 

За клиенти от населените места извън гр. Бургас плащане на пътните разходи за избор и получаване на помощни средства

 

Съгласно Правилник за Приложение на Закон за интеграция на хората с увреждания /ППЗИХУ/

Чл. 45. (1)  Лицата по чл. 39, нуждаещи се от помощни средства, приспособления, съоръжения и/или медицински изделия, имат право на допълнителна парична помощ за пътни разходи в страната, когато тези помощни средства, приспособления, съоръжения и/или медицински изделия не могат да бъдат изработени, закупени или ремонтирани по постоянен адрес и тяхното присъствие е необходимо.
(2) За получаване на допълнителната парична помощ по ал. 1 лицето представя в дирекция “Социално подпомагане” по постоянен адрес:
1. билет за използваното превозно средство – влак втора класа или автобус;
2.  документ от лицето, което изработва, предоставя или извършва ремонт на помощните средства, приспособления, съоръжения и/или медицински изделия, потвърждаващ, че лицето се е явило за вземане на мярка, проба или за получаване на готовото помощно средство, приспособление, съоръжение и/или медицинско изделие.
(3) Допълнителна парична помощ по ал. 1 получават и придружителите на децата до 18 години.
(4) Лицата, които ползват личен превоз, получават допълнителна парична помощ по ал. 1 в размерите за влак втора класа или автобус срещу представен документ по ал. 2, т. 2.